• Akryl/oljemaling,
  • Trykk, (dyptrykk og digital)
  • Bilder i blandet materialvalg som lys, stoff, tre etc.
  • Samtidskunst
  • Blandet teknikk: maling,og installasjoner.
  • Foto og film

Gøy og Få og Gøy og Gi

ART - EDVARD MUNCH - DESIGN - GALLERI - KUNST - SKRIKET - NORWAY - MALERIER - UTSTILLINGER - KITTELSEN - INNREDNING - MALEKURS - BLOGG - LEIE KUNST - EIE KUNST - RESIRKULERING - GJENBRUK - EMPATI - BEATLES - DYLON

Bente Ankere Andersen Tuvnes

 

 

Som maler og tegner gjennom mange år er jeg interessert i å utforske materialbruk og farger. Det blir derfor et stort spenn i mine arbeider der jeg beveger meg fra nonfigurative bilder til langt inn i samfunnsestetikken. Samtiden og mine opplevelser setter sterke preg på verkene. Dette gjør at jeg blir en del av bildene.

I tillegg er jeg opptatt av betrakterens tanker og følelser. Gjennom min kunst ønsker jeg og gi noe varig. Viser her noen av mine arbeider.

 

Theodor Kittelsen, Edvard Munch og dagens samtidskunst er vel det som har gitt meg mest inspirasjon. Jeg har også alltid vært interessert i alle ulike materialer og former som har vært å oppdrive. Dette være seg tekstiler, skinn, glass, tre eller maling.

 

Trenger du tegninger til hytta, peisestua eller barnerommet

har jeg en serie på 4 forskjellige trykk som er nummererte med romertall og signerte. Selges for kr 100 pr.stk. + frakt. Motivene til tegningene er hentet fra eventyr av Asbjørnsen og Moe. Ganske mange bilder har blitt solgt til reisegaver for regjeringen.

 

 

GALLERI JARLSBERG

Adresse: Kjeldåsgata 15, 3070 Sande i Vestfold, Norway. E-mail: anker.t@online.no Mobil: +47 99699980.

 

Utformer av hjemmesiden: Ingrid Friestad

 

Copyright © All Rights Reserved